Mail mij gerust als je vragen hebt over deze website of mijn fotografie!
De afgelopen tijd heb ik weinig in opdracht gefotografeerd en voornamelijk mijn eigen projecten gedaan. 
Ik ben sinds eind 2017 gestopt met commerciële fotografie maar sta altijd open voor leuke projecten.
​​​​​​​
Versturen maar!
Bedankt voor je bericht! Ik ga je mailen hoor :)
Foto's gebruiken: 
De afbeeldingen van projecten worden niet verkocht voor stockfoto doeleinden. Indien je mijn foto's wilt gebruiken, neem dan contact met mij op. De originele bestanden en rechten blijven uiteraard bij mij. Ik kan je wel een licentie geven of een afbeelding afdrukken en inlijsten naar wens. Bij ongevraagd  en/of misbruik van de foto's stuur ik een factuur voor publicatie. 
Fotograaf: 
Deze website is voornamelijk voor mijn eigen werk en projecten. Deze projecten zijn allemaal op autonome basis en gefundeerd op crowdfunding of sponsoring. Indien je mij wilt inhuren voor jouw project, kun je contact opnemen met me via het contactformulier. Ik werk met een vast tarief per uur + bewerkingskosten. Van 01-10-2017 tot medio april 2018 ben ik niet te boeken. 
Adoptie: 
Als je zelf - net als ik - geadopteerd bent en met vragen zit, een reactie wilt geven op mijn project en/of contact zoekt met andere geadopteerden, mail me dan gerust. Ik kom zelf uit het noord-oosten van Brazilië (Recife) en vind het interessant om te weten hoe het met andere Braziliaanse geadopteerden gaat. (Uiteraard mag je me ook mailen als je andere roots hebt)
Facebook / Instagram : 
Ik vind het heel erg leuk als je me via Facebook op zoekt, maar ik accepteer op mijn privé account niet zomaar mensen die ik niet ken. Stuur me gerust een berichtje wie je bent als je mijn vriend wilt worden of like mijn pagina (klik onderin op het symbool). 
Back to Top