Sinds 2018 is er een nieuwe privacy wet aangenomen. Door het invullen van het contactformulier geef je mij toestemming contact met je op te nemen via de door jouw opgegeven kanalen. 
Ik neem over het algemeen digitaal contact op, omdat met werktijden zeer uiteenlopen. 

​​​​​​​
Versturen maar!
Bedankt voor je bericht! Ik ga je mailen hoor :)
Foto's gebruiken: 
De afbeeldingen van projecten worden niet verkocht voor stockfoto doeleinden. Indien je mijn foto's wilt gebruiken, neem dan contact met mij op. De originele bestanden en rechten blijven uiteraard bij mij. Ik kan je wel een licentie geven of een afbeelding afdrukken en inlijsten naar wens. Bij ongevraagd gebruik  en/of misbruik van de foto's stuur ik een factuur van € 544,50 voor publicatie. 

Fotograaf: 
Deze website is voornamelijk voor mijn eigen werk en projecten. Deze projecten zijn allemaal op autonome basis en gefundeerd op crowdfunding of sponsoring. Indien je mij wilt inhuren voor jouw project, kun je contact opnemen met me via het contactformulier. Ik werk met een vast tarief per uur + bewerkingskosten. 

Adoptie: 
Als je zelf - net als ik - geadopteerd bent en met vragen zit, een reactie wilt geven op mijn project en/of contact zoekt met andere geadopteerden, mail me dan gerust. Ik kom zelf uit het noord-oosten van Brazilië (Recife) en vind het interessant om te weten hoe het met andere Braziliaanse geadopteerden gaat. (Uiteraard mag je me ook mailen als je andere roots hebt)

Facebook / Instagram : 
Op instagram kun je mij volgen via @carinivana. Stuur me gerust een bericht, ik antwoord altijd.  
Ik vind het heel erg leuk als je me via Facebook op zoekt, maar ik accepteer op mijn privé account niet zomaar mensen die ik niet ken. Stuur me gerust een berichtje wie je bent als je mijn vriend wilt worden of like mijn pagina (klik op het symbool links van de pagina). 

Back to Top