Je kunt met mij in contact komen via dit formulier of via Social Media. Ik reageer het snelst op Instagram en email. Ik neem over het algemeen digitaal contact op, maar laat gerust een telefoonnummer achter voor Whats-app. 
Sinds 2018 is er een nieuwe privacy wet aangenomen. Door het invullen van het contactformulier geef je mij toestemming contact met je op te nemen via de door jouw opgegeven kanalen. ​​​​​​​
Versturen
Bedankt voor je bericht! Ik streef er naar om binnen 5 werkdagen contact op te nemen.
Foto's gebruiken: 
De afbeeldingen van project Aconchego worden niet verkocht voor stockfoto doeleinden. Indien je mijn foto's wilt gebruiken, neem dan contact met mij op. De originele bestanden en rechten blijven uiteraard bij mij. Ik kan je wel een licentie geven of een afbeelding afdrukken en inlijsten naar wens. Bij ongevraagd gebruik  en/of misbruik van de foto's stuur ik een factuur van € 544,50 voor publicatie.
De andere afbeeldingen kunnen worden aangekocht via de verkoopkanalen die op de website staan aangegeven.
Fotograaf: 
Deze website is voornamelijk voor mijn eigen werk en projecten. Deze projecten zijn allemaal op autonome basis en gefundeerd op crowdfunding of sponsoring. Indien je mij wilt inhuren voor jouw project, kun je contact opnemen met me via het contactformulier. Op dit moment werk ik niet in opdracht / voor commerciële doeleinden omdat ik niet voldoende apparatuur heb. 
Adoptie: 
Als je zelf - net als ik - geadopteerd bent en met vragen zit, een reactie wilt geven op mijn project en/of contact zoekt met andere geadopteerden, mail me dan gerust. Ik kom zelf uit het noord-oosten van Brazilië (Recife) en vind het interessant om te weten hoe het met andere Braziliaanse geadopteerden gaat. (Uiteraard mag je me ook mailen als je andere roots hebt)
Instagram: 
Op instagram kun je mij volgen via @carinivana. Stuur me gerust een bericht, ik antwoord altijd.  Als je een van mijn foto's wilt plaatsen op jouw eigen Social Media pagina, neem dan via Instagram contact met mij op. 

Back to Top