Mijn naam is Carin. Ik woon in de Haarlemmermeer, maar ben geboren in Recife (Brazilië). Mijn serie Aconchego gaat over mijn adoptie, net als het gelijknamige dagboek dat ik heb geschreven in 2016. 
Fotografie
Ik fotografeer al sinds ik een kind was, maar ben in 2007 naar de Fotovakschool gegaan. Na twee jaar behaalde ik mijn diploma en richtte ik samen met een vriendin een bedrijf op. Na 7 jaar en een burn-out kwam ik er achter dat ondernemen niet perse mijn passie is. Ik heb fotografie sindsdien alleen nog als hobby gedaan, en ben daarnaast gaan schrijven en podcasten. Ik vind het leuk om op Instagram bezig te zijn, en ben hier sinds kort weer actief mee bezig. 
Blog
Ik vind schrijven leuk en heb een Blog op carinivana.nl. Hier schrijf ik veel over adoptie maar ook over andere zaken. Ik heb destijds besloten om mijn blog en fotografie niet op één website te zetten. Foto's hebben soms een andere layout nodig dan tekst. 
Podcast
Tijdens de COVID-19 periode ben ik een podcast gestart met een vriend. Ik heb nog steeds ambitie om hier meer mee te doen, maar een tweede seizoen van de huidige podcast is er nog niet gekomen. Wellicht pak ik dit later/alleen/anders verder op.

Back to Top